Op 1 en 2 juli hebben we een  bouwweekend georganiseerd. Daar zijn best veel mensen op afgekomen en we zijn een heel eind gevorderd. Het waren twee heel gezellige dagen en we zijn een heel stuk opgeschoten. Bedankt iedereen!
Helaas was ons voornemen om het hele eerste gebouw neer te zetten nogal optimistisch. Ondanks dat er grote vorderingen zijn gemaakt en er zelfs een tweede bouwweekend is geweest, zijn we toen niet verder gekomen dan de vloer leggen. Het paviljoen bleek een grotere puzzel dan gedacht en er waren ook nog een aantal kapotte en ontbrekende onderdelen.

Maar we hebben zelf flink doorgebouwd en na de zomervakantie was het werk zover gevorderd dat we aan het dak konden beginnen. Zware balken en boven je macht tillen, maar met wat creativiteit en stapels pallets lukt het prima. Begin oktober stonden alle muren en was het halve paviljoen voorzien van dakbalken.