De Campagne heeft er ook weer twee nieuwe leden bij. We zijn nu alweer met elf. We willen ze graag aan jullie voorstellen. 


Simon Koekkoek aka Rookmeesters.com is met de volgende keywords te vangen: BBQ, Slow food, Smoked produce and off-set-BBQ smokers. All local, reclaimed and responsibly resourced materials. Made in Groningen. In de zomer hebben we er al regelmatig op vrijdagmiddag na het bouwen van kunnen genieten.  

Ik ben Wieke Alberts. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. Sommige mensen noemen me WIEKWIEK: dat leek mij een goede naam voor mijn onderneming. Met WIEKWIEK maak ik bij voorkeur ontwerpen om in publieke ruimten te plaatsen. Ik vind het namelijk erg interessant om te zien hoe we ons daar gedragen en op welke wijze je kan inspelen op het gedrag van mensen. Tijdens mijn ontwerpproces laat ik me vaak leiden en inspireren door maatschappelijke vraagstukken. Soms vind ik iets bijzonder opvallend terwijl een ander het de normaalste zaak van de wereld vindt. Juist door een stap verder en dieper te gaan, hebben mijn ontwerpen meerdere lagen. Met mijn werk wil ik mensen ergens bewust van maken, laten spelen en met elkaar in contact brengen. In mijn ontwerp laat ik altijd een boodschap achter.