De Campagne heeft er ook weer een nieuw lid bij. We zijn nu met tien leden.

Ik ben Wieke Alberts. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. Sommige mensen noemen me WIEKWIEK: dat leek mij een goede naam voor mijn onderneming. Met WIEKWIEK maak ik bij voorkeur ontwerpen om in publieke ruimten te plaatsen. Ik vind het namelijk erg interessant om te zien hoe we ons daar gedragen en op welke wijze je kan inspelen op het gedrag van mensen. Tijdens mijn ontwerpproces laat ik me vaak leiden en inspireren door maatschappelijke vraagstukken. Soms vind ik iets bijzonder opvallend terwijl een ander het de normaalste zaak van de wereld vindt. Juist door een stap verder en dieper te gaan, hebben mijn ontwerpen meerdere lagen. Met mijn werk wil ik mensen ergens bewust van maken, laten spelen en met elkaar in contact brengen. In mijn ontwerp laat ik altijd een boodschap achter.